Kom naar een thuisduel van PSV Vrouwen

Artikel
Kom naar een thuisduel van PSV Vrouwen

PSV Vrouwen oefent tijdens de interlandperiode op donderdag 17 september om 19.00 uur tegen KRC Genk op PSV Campus De Herdgang. Het duel is gratis toegankelijk voor beperkt publiek. Daarnaast gaat de kaartverkoop voor de eerste competitieduels van PSV Vrouwen van start.

Voor PSV Vrouwen start dit weekend het nieuwe seizoen in de Vrouwen Eredivisie. Bij de eerstvolgende thuisduels kun jij als supporter aanwezig zijn:

Donderdag 17 september 2020 19.00 uur PSV Vrouwen - KRC Genk (oefenduel)
Vrijdag 9 oktober 2020 19.30 uur PSV Vrouwen – PEC Zwolle
Zondag 8 november 2020 12.15 uur PSV Vrouwen – ADO Den Haag

(Over het uitgestelde thuisduel tegen VV Alkmaar is momenteel nog geen nieuwe datum bekend)

De thuiswedstrijden worden op PSV Campus De Herdgang gespeeld met beperkt publiek, wegens de gestelde richtlijnen. Voor het oefenduel tegen KRC Genk kunnen supporters een gratis toegangskaart aanvragen. Voor de overige duels zijn toegangskaarten verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk.

Start kaartverkoop
Er worden per thuisduel 290 tickets voor supporters beschikbaar gesteld. Op vrijdag 11 september om 10.00 uur start de voorverkoop voor seizoenkaarthouders 2019 – 2020. Zij ontvangen morgenochtend persoonlijk bericht. Indien er na de eerste verkoopronde nog tickets verkrijgbaar zijn, kunnen overige supporters zich vanaf maandag 14 september om 10.00 uur melden via PSV Kaartverkoop. Per bestelling kun je maximaal twee tickets afnemen, voor zowel KRC Genk als de competitieduels.

VERKOOPINFORMATIE

Richtlijnen
Het toelaten van publiek kan alleen indien alle toeschouwers zich houden aan de richtlijnen die het kabinet op basis van advies van het RIVM heeft opgesteld. De maatregelen:

Gezondheidscheck en handen reinigen bij aankomst
Houd anderhalve meter afstand
Geen vrije zitplaatsen (neem plaats op de door stewards aangewezen stoel)

Oefenduel KRC Genk
Het oefenduel van PSV Vrouwen is ingelast tijdens de interlandperiode. PSV Vrouwen treedt in ieder geval aan zonder de opgeroepen internationals Nouwen, Van Veenendaal (Nederland) en Biesmans (België). Bij KRC Genk treft de ploeg van coach Sander Luiten met Aline Zeler een oude bekende die haar rentree op het veld maakte. De 37-jarige Belgische recordinternational speelde één seizoen bij PSV en was vervolgens één seizoen actief als coach van Jong PSV Vrouwen. Het oefenduel tussen PSV Vrouwen en KRC Genk wordt live uitgezonden via de PSV-kanalen.