Interlandweek voor PSV Vrouwen

Artikel
Interlandweek voor PSV Vrouwen

PSV Vrouwen is deze week competitievrij in verband met de interlandperiode. Een vijftal PSV’ers ontbreekt wegens interlandverplichtingen bij Oranje, Hongarije en Slovenië.

Nederland oefent tegen België
De OranjeLeeuwinnen met PSV’ers Angela Christ en Vanity Lewerissa reizen niet af naar Denemarken voor de oefeninterland tegen het Deense vrouwenelftal in Horsens aanstaande vrijdag. Door een arbeidsvoorwaardelijk conflict met haar selectie heeft de Deense voetbalbond helaas moeten besluiten de oefenwedstrijd af te zeggen. In plaats daarvan speelt Oranje deze week een besloten trainingswedstrijd tegen België. Het duel wordt aanstaande donderdag gespeeld in het nationale voetbalcentrum in het Belgische Tubeke en start om 16.00 uur.

Drietal op pad
Aniek Nouwen is actief op het vierlandtoernooi in Zwitserland met Oranje O19. Vanaf 13 september zal Oranje O19 het opnemen tegen Zweden, gastland Zwitserland en Noorwegen. International Kristina Erman heeft zich gemeld bij de Sloveense ploeg en Zsófia Rácz is afgereisd naar Hongarije voor de nationale ploeg.