Innovatie | Versnel de missie van PSV Vrouwen met de PSV Innovation Challenge

Artikel
Innovatie | Versnel de missie van PSV Vrouwen met de PSV Innovation Challenge

PSV Vrouwen bundelt haar krachten met High Tech Campus Eindhoven en BrabantSport om de toekomst van vrouwenvoetbal te transformeren. De drie partners lanceren een innovatiechallenge om vernieuwende oplossingen te ontdekken die de missie van PSV Vrouwen versnelt en de sport verbetert.

Heb jij een idee over hoe je fitheid optimaliseert, talent identificeert, mentale veerkracht vergroot of prestaties verbetert? Wij zijn op zoek naar creatieve, innovatieve en bij voorkeur tastbare oplossingen die PSV Vrouwen naar een nog hoger niveau tilt. Ideeën kunnen worden ingestuurd van september tot en met oktober, waarna een jury drie bedrijven kiest die hun inzending mogen pitchen op de finaledag. Het bedrijf met het beste idee krijgt een startbudget van €15.000 euro om het project uit te werken. Heeft jouw bedrijf hét idee voor de PSV Innovation Challenge? Doe dan direct mee en meld je aan bij de onderstaande button!

High Tech Campus Eindhoven 
High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa, is een ecosysteem van 280+ hightechbedrijven. Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen die oplossingen helpen bieden voor maatschappelijke problemen en vraagstukken én deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden. En dat merk je. Multinationals als Philips, NXP en Intel, hightech MKB, onderzoeksinstituten, servicebedrijven, scale-ups en startups werken hier samen aan de technologieën en producten van morgen.

Een open innovatie challenge is een manier om in co-creatie vooruitgang te realiseren. Door challenge based te innoveren kijken we verder dan onze eigen organisatie(s), sector of markt en geven we een prachtige kans aan 40.000+ startups, scale-ups en mkb's. Zo creëren we een win-win situatie, waarbij het competitie-element het innovatieproces versnelt.

Heeft jouw bedrijf het beste idee? Klik dan op de onderstaande link.

Meld je aan!