Geef jouw vereniging op voor activiteiten bij PSV Vrouwen

Artikel
Geef jouw vereniging op voor activiteiten bij PSV Vrouwen

PSV Vrouwen organiseert met de PSV Foundation het project Club van de Maand voor verenigingen met meisjes- en vrouwenvoetbal in de regio. Ook is het mogelijk om met meidenteams mee te lopen in de line-up. Meld nu jouw vereniging aan.

Club van de Maand   
Sinds het seizoen 2015-2016 organiseert de PSV Foundation in samenwerking met PSV Vrouwen het succesvolle project Club van de Maand. Verenigingen met meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel, maken maandelijks kans op een uitverkiezing voor Club van de Maand. Zij winnen een voetbalclinic op het eigen sportpark door speelsters van PSV Vrouwen en een wedstrijdbezoek. De clinic wordt verzorgd voor voetballende meiden en vriendinnetjes om ledenwerving voor de verenging te stimuleren. Ook wordt de vereniging met alle vrouwelijke leden uitgenodigd voor een wedstrijdbezoek aan de PSV Vrouwen op De Herdgang. Deelname aan het project is gratis.

PSV Amateur partnerschap vergroot kans 
Verenigingen die zijn aangesloten bij het PSV Amateurvoetbalplan vergroten hun kans op een uitverkiezing. Zo is Amateur Partner UNA in februari de Club van de Maand. De vereniging bezocht afgelopen vrijdag het duel PSV Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen en vulde de line-up in. Vereniging UNA ontvangt binnenkort een voetbalclinic op Sportpark Zeelst.

Meld je vereniging aan

Loop mee in de line-up   
Iedere thuiswedstrijden lopen er 22 kinderen in de leeftijd 6 tot en met 11 jaar aan de hand van de speelsters mee het veld op. In de kampioenspoule zijn er nog plekjes vrij in de line-up van PSV Vrouwen.

Meld je aan voor de line-up