Extra jaar voor ‘echte PSV’er’ Nouwen

Artikel
Extra jaar voor ‘echte PSV’er’ Nouwen

Aniek Nouwen gaat komend jaar op voor haar vijfde seizoen bij PSV Vrouwen. De verdediger uit Deurne heeft haar handtekening onder een nieuw contract gezet dat loopt tot medio 2021.

Sterkhouder  
Nouwen sloot als 17-jarig talent aan bij de selectie van het vrouwenteam en groeide de afgelopen jaren uit tot één van de sterkhouders in de achterhoede van PSV Vrouwen. De Brabantse, als kind fervent supporter van PSV, ontwikkelde zich zeker de laatste jaren spectaculair wat uitmondde in een debuut voor Oranje. Komend seizoen gaat de 6-voudig international op voor haar vijfde jaar in het rood-wit. “Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij om”, reageert Nouwen op haar contractverlenging.

‘PSV mijn club’  
De verdediger verlengde eerder deze week haar contract in bijzijn van Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers, haar zaakwaarnemer Women's Sports Agency en trotse ouders. “Iedereen die hier aanwezig is, weet dat PSV mijn club is. We spelen jaarlijks om de prijzen en gaan komend seizoen de UEFA Women’s Champions League in. Een nog hoger podium waarop ik me kan meten met de beste speelsters van Europa. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan.”