Eerste thuiswedstrijd voor PSV Vrouwen

Artikel
Eerste thuiswedstrijd voor PSV Vrouwen

PSV Vrouwen, voor nu koploper in het nog prille seizoen, speelt vrijdagavond haar eerste thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de Eredivisie Vrouwen. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting met de Friese ploeg.

Stijgende lijn doortrekken     
Dankzij de monsterzege (0-7) op nieuwkomer Excelsior/Barendrecht is PSV voortvarend van start gegaan in de Eredivisie Vrouwen. Vrijdagavond wacht in eigen huis sc Heerenveen. Coach Vuckovic geeft zijn voorbeschouwing, "Ik verwacht dat sc Heerenveen gaat spelen vanuit een gesloten organisatie op eigen helft. Daar zullen we ons tegen moeten wapenen maar gezien de trainingsweek hoop ik dat we de stijgende lijn gaan doortrekken. Het is goed om weer te spelen in eigen huis. Ik hoop op veel publiek tegen deze lastige maar mooie tegenstander."

Lewerissa terug, veel afwezigen   
De coach heeft nog steeds een krappe selectie tot zijn beschikking maar kan weer beschikken over Vanity Lewerissa. Op de tribune nemen in ieder geval de geblesseerden Mourmans, Raaijmakers, Peels, Hendriks en Ten Westeneind plaats. "Het aantal afwezigen is zorgwekkend en ik verwacht hier op korte termijn geen veranderingen in. We richten ons nu op de groep die er wel is."

Toegang vanaf € 3,00    
Toegangskaarten zijn vrijdagavond verkrijgbaar aan het verkooploket op De Herdgang voor € 3,00 of € 5,00. Het verkooploket is geopend vanaf 18.30 uur, de aftrap is om 19.30 uur. Er kan zowel met een pintransactie als contant geld worden betaald.