Deel jouw mening over Jong PSV en PSV Vrouwen

Artikel
Deel jouw mening over Jong PSV en PSV Vrouwen

Jong PSV en PSV Vrouwen zijn twee vaandelteams van de club die ook betaald voetbal spelen. PSV krijgt graag meer inzicht in de supportersgroepen van deze teams. Deel jouw mening en maak kans op een PSV-shirt!

De teams Jong PSV en PSV Vrouwen spelen normaliter hun thuiswedstrijden op de vernieuwde PSV Campus De Herdgang. Om meer te weten te komen over de interessegebieden van supporters is er een zorgvuldige vragenlijst. Het invullen van de enquête duurt zo’n 5 tot 7 minuten. Bij deelname maak je kans op een PSV-shirt.

Jong PSV
Jong PSV speelt sinds 2013 in de Keuken Kampioen Divisie. Het team geldt voor veel talentvolle spelers als opstapje naar PSV 1 of een volwaardige carrière in het betaald voetbal. Onder anderen Jürgen Locadia, Steven Bergwijn, Sam Lammers en Donyell Malen konden zo hun opmars maken richting de A-selectie. Jong PSV biedt supporters de kans om hen en andere talenten van het eerste elftal op de PSV Campus in actie te zien.

Wil jij jouw mening geven over Jong PSV, social media-gebruik en vrijetijdbesteding? Klik op onderstaande button om deel te nemen aan het fan onderzoek.

Enquête Jong PSV

PSV Vrouwen
PSV omarmt het vrouwenvoetbal sinds 2012. Sinds enkele seizoenen heet het team PSV Vrouwen en speelt het team haar wedstrijden op vrijdagavond in de Eredivisie Vrouwen. De vrouwentak is inmiddels uitgebreid met een beloftenelftal en heeft een eigen social media-platform. Al enkele keren stond PSV Vrouwen in de nationale bekerfinale en dit seizoen eindigde het team als eerste in de voortijdig afgebroken Eredivisie Vrouwen. Komend seizoen debuteert het in de UEFA Women’s Champions League.

Wil jij jouw mening geven over PSV Vrouwen, social media-gebruik en vrijetijdsbesteding? Klik op de onderstaande button om deel te nemen aan het fan onderzoek


Enquête PSV Vrouwen