DeCesare en Sanders ondertekenen contract

Artikel
DeCesare en Sanders ondertekenen contract

Speelsters Kim DeCesare en Maureen Sanders hebben donderdagmiddag in het Philips Stadion hun handtekening gezet onder een (nieuw) contract bij PSV Vrouwen.

DeCesare     
De Amerikaanse Kim DeCesare (26) maakte medio augustus haar opwachting in de voorbereiding van PSV Vrouwen. De voormalig speelster van Sky Blue FC en Duke University liet in haar proefperiode een uitstekende indruk achter en sloot vorige week definitief aan bij PSV Vrouwen. DeCesare debuteerde vorige week vrijdag tegen VV Alkmaar. Ze staat tot 2018 onder contract bij PSV. "Ik ben nu zes weken hier en het bevalt tot nu toe geweldig", vertelt DeCesare. "Ik heb een enorm warm welkom gehad. Bij PSV hoop ik veel te winnen en meer over de gedachte achter het voetbal te leren. Ik merk dat de beleving heel anders is dan in Amerika. De sfeer bij de wedstrijden werkt heel motiverend."

Sanders
Sanders (20) speelt sinds seizoen 2015-2016 bij PSV Vrouwen. Zij zette onder toeziend oog van PSV-directielid Peter Fossen haar handtekening onder een contract tot de zomer van 2019. Sanders is de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot een betrouwbare kracht in de achterhoede van het team van Nebojsa Vuckovic. De komende twee seizoenen hoopt ze daarop te kunnen voortborduren. "Ik heb het goed naar mijn zin bij PSV en hoop hier nog lang te spelen", vertelt ze. "Ik heb een leuk team, maak veel minuten en het is goed te combineren met mijn opleiding."