Club van de Maand is VV Gemert

Artikel
Club van de Maand is VV Gemert

Amateurpartner Gemert is als eerste voetbalvereniging tot Club van de Maand verkozen bij PSV Vrouwen. De vereniging brengt met haar leden een bezoek aan PSV - sc Heerenveen en ontvangt een voetbalclinic die wordt verzorgd door PSV-speelsters.

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en daarmee ook het project Club van de Maand van de PSV Foundation in samenwerking met PSV Vrouwen. Dit initiatief wordt wegens het succes van voorgaande jaren, komend seizoen voortgezet onder leiding van speelster Kirsten Koopmans. Iedere maand wordt een amateurvereniging uit de regio met meisjes- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel, in het zonnetje gezet. De Club van de Maand wordt beloond met een wedstrijdbezoek aan PSV Vrouwen en een voetbalclinic door PSV-speelsters voor alle voetballende meisjesleden en hun vriendinnetjes. Op deze manier wil PSV Vrouwen meisjes enthousiasmeren om te blijven voetballen of eventueel aan te sluiten bij de vereniging.

Geef jouw vereniging op!   
Wil jij jouw vereniging opgeven als Club van de Maand? Stuur je inzending met motivatie naar mvo@psv.nl en wie weet wordt jouw vereniging benaderd voor het project Club van de Maand! Amateurverenigingen die verbonden zijn met PSV via het Amateur Partnerschap vergroten hun kans op een uitverkiezing. Wil jij graag meer weten over het Amateur Partnerschap? Klik hier.