'Bijzonder om tegen nationaal team te spelen'

Artikel
'Bijzonder om tegen nationaal team te spelen'

Het vrouwenteam van PSV speelt dinsdag een oefenwedstrijd met een bijzonder tintje. Er wordt om 20.00 uur aangetreden tegen het nationale vrouwenelftal van Mexico. De wedstrijd is via live stream te volgen en gratis toegankelijk.

De Mexicaanse ploeg speelde afgelopen vrijdag tegen de OranjeLeeuwinnen in het Gelredome (2-0) en boekte er een extra duel op Nederlandse bodem achteraan. PSV Vrouwen-coach Sander Luiten blikt vooruit op de ontmoeting met het land: ‘’Het is voor ons bijzonder om tegen een nationale ploeg te spelen, zeker gezien de connectie tussen PSV en Mexico. We kijken uit naar deze wedstrijd en zijn verheugd over de live stream. Daarnaast komt het oefenduel op een goed moment als voorbereiding op de laatste vier wedstrijden in de kampioenspoule.’’ PSV Vrouwen mist zelf de (jeugd)internationals Levels, Vanmechelen, Bond Flasza en Thorvaldsdóttir.

Live stream in Mexico
Er hangt een mooie primeur samen met het duel: voor het eerst wordt een wedstrijd van PSV Vrouwen per stream live in Mexico uitgezonden. Voor de fans is het oefenduel met Spaanstalig commentaar te volgen via de volgende kanalen:

- InterneTV
- youtube.com/PSV

De wedstrijd op de Herdgang is tevens gratis toegankelijk voor publiek.