Bezoek PSV Vrouwen - sc Heerenveen

Artikel
Bezoek PSV Vrouwen - sc Heerenveen

Na de monsterzege tegen Excelsior Barendrecht (0-7) kijkt PSV Vrouwen uit naar de eerste thuiswedstrijd op sportcomplex De Herdgang. Er wordt aanstaande vrijdag afgetrapt tegen sc Heerenveen. Kom jij kijken?

Gratis handtekeningkaart bij binnenkomst    
Aanvoerster Vanity Lewerissa en haar teamgenoten kijken uit naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Na de klinkende zege tegen nieuwkomer Excelsior Barendrecht voert het team op doelsaldo de ranglijst aan. PSV Vrouwen wil vrijdag voor het eigen publiek opnieuw een aantrekkelijke wedstrijd op de mat leggen en hoopt daarbij op jouw support! Er wordt om 19.30 uur afgetrapt tegen sc Heerenveen. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe handtekeningkaarten voor de fans. Deze worden gratis uitgedeeld en na afloop is er tijd voor foto’s en handtekeningen met de speelsters.

Koop je kaartje aan het loket     
Het verkooploket is vrijdagavond geopend vanaf 18.30 uur. Er kan zowel met een pintransactie als contant geld worden betaald. Op de Herdgang gelden vrije zitplaatsen. Je kunt dus zitten waar je wil.

PSV Vrouwen Seizoen Club Card                € 20,00 p.p. Volwassenen                                                 € 5,00 p.p
Kinderen t/m 17 jaar                                      € 3,00 p.p.
Groepen vanaf vijftien personen                   € 3,00 p.p.