Bezoek PSV Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

Artikel
Bezoek PSV Vrouwen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

Het vrouwenteam speelt vrijdagavond het tweede thuisduel van het seizoen. Bij winst tegen Excelsior Barendrecht, de voormalige ploeg van coach Sander Luiten, gaat PSV Vrouwen alleen aan kop. Kom jij het team aanmoedigen?

Bijzondere ontmoeting Luiten
PSV speelt vrijdag op De Herdgang tegen Excelsior Barendrecht. De Rotterdamse ploeg heeft evenveel punten als PSV, bij winst kan het vrouwenteam een gat slaan met de concurrentie. Het wordt voor coach Sander Luiten een bijzondere ontmoeting, Luiten maakte afgelopen zomer de overstap naar Eindhoven en treft zijn voormalige club in de competitie. PSV scoorde er tot nu toe lustig op los met tien doelpunten in drie wedstrijden, waarbij Katja Snoeijs met vier doelpunten haar neusje voor de goal bevestigde.

Reeks thuisduels
Het duel tegen Excelsior Barendrecht is het startsein van een reeks thuiswedstrijden. Na de interlandperiode speelt PSV in oktober achtereenvolgens tegen Achilles’29 (19 oktober) en ADO Den Haag (28 oktober) in eigen huis. Kom jij PSV aanmoedigen? Op de wedstrijddagen zijn bij het verkooploket op De Herdgang toegangskaarten verkrijgbaar van € 3,00 tot € 5,00 per stuk. Voor een seizoenkaart van slechts € 20,00 ben je verzekerd van alle thuiswedstrijden van PSV Vrouwen. De seizoenkaarten zijn eveneens te koop bij het verkooploket op wedstrijddagen.