Amy Harrison verlengt contract bij PSV Vrouwen

Artikel
Amy Harrison verlengt contract bij PSV Vrouwen

Australisch international Amy Harrison heeft haar eenjarige contract bij PSV Vrouwen vroegtijdig verlengd. De middenveldster tekent bij voor een extra seizoen in Eindhoven.

Amy Harrison zette vrijdag in het bijzijn van Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers haar handtekening onder het nieuwe contract. De 24-jarige Australische heeft zich sinds haar komst in juli 2020 als basisspeelster ontpopt in de formatie van coach Rick de Rooij. “Ik ben erg gelukkig om bij te tekenen. Ik heb mijn plek gevonden in Eindhoven en ben hier gegroeid als speelster", reageert Harrison.

Ze vervolgt: "Mijn mooiste moment tot nu toe was mijn debuut in de UEFA Women’s Champions League met PSV. Dat was historisch en onvergetelijk. Uit deze contractverlenging spreekt wederzijds vertrouwen. Ik kan me nu volledig focussen op de drie prijzen die we dit seizoen graag willen winnen. Ik geloof in ons team en onze mogelijkheden.’’ Naast haar ambities met de club is international Harrisson met Australië geplaatst voor de Olympische Spelen 2021.