PSV Vrouwen verliest oefenduel van Mexico

Artikel
 PSV Vrouwen verliest oefenduel van Mexico

PSV Vrouwen heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico niet in winst kunnen afsluiten. Het team speelde zonder internationals. De ploeg van Sander Luiten ging met 6-2 onderuit op de eigen Herdgang.

Gelijk bij rust
Mexico begon sterk aan de wedstrijd en was in het begin van de eerste helft de bovenliggende partij. Toch liet het openingsdoelpunt op zich wachten tot de twintigste minuut. Corral werkte de bal in het Eindhovense doel. Daarna probeerde PSV zich te herpakken en kwam het beter in het eigen spel. Amper acht minuten na het Mexicaanse doelpunt wist Nurija van Schoonhoven op aangeven van Pattiwael de gelijkmaker binnen te tikken. In het restant van de eerste helft was PSV nog gevaarlijk via een schot van Snoeijs. De daaropvolgende twee corners leverden niets op.

Veel Mexicaanse doelpunten
In de tweede helft bleken de Mexicaanse dames te sterk. Binnen twintig minuten maakte de ploeg drie goals en tilde het de score naar 1-4. Ondanks een treffer van Snoeijs, liep Mexico nog uit naar een ruime overwinning: 2-6.

Hervatting kampioenspoule
De eerstvolgende wedstrijd is op vrijdag 19 april. PSV Vrouwen neemt het dan op De Herdgang op tegen Ajax. De aftrap is om 19.30 uur.