Visie/Missie

PSV Vrouwen
Het vrouwenteam van PSV wil, aansluitend op de visie van PSV, spelen in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal en een omgeving creëren waarin topsport de norm is. Daarnaast wil de club verantwoordelijkheid nemen voor talentontwikkeling in het meiden- en vrouwenvoetbal in Zuid-Nederland met Noord-Brabant in het bijzonder.

Sportieve ambitie
Bij de oprichting van het vrouwenvoetbal is de ambitie uitgesproken om structureel mee te draaien in de top van de competitie en jaarlijks UEFA Women's Champions League af te dwingen. Dat is voor het eerst gelukt voor seizoen 2020 - 2021 met een Europees debuut tegen FC Barcelona. Het is een doelstelling van PSV Vrouwen om jaarlijks voor de prijzen te spelen en op termijn aansluiting te vinden in Europa.

Investeren in talent
PSV richt zich naast de prestaties van het eerste vrouwenteam gelijktijdig op het opleiden van talenten. De club is van mening dat voor succes op de lange termijn het één niet zonder het ander kan. PSV wil als boegbeeld graag het voortouw nemen bij het realiseren van de structuur voor talentontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Noord-Brabant. Het beleid wordt afgestemd op de huidige ontwikkelingen binnen het meiden- en vrouwenvoetbal, met als doel doorstroom te creëren naar de top van de opleidingspiramide in Zuid-Nederland: PSV Vrouwen. Door krachten met diverse organisaties als de KNVB en Team NL Zuid/Brabant Sport te bundelen heeft PSV met ingang van het seizoen 2019-2020 een beloftenteam gestart.