Heijmans | Bouwen aan de contouren van morgen

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert het toegevoegde waarde voor klanten, waaronder PSV. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

PSV en Heijmans, perfect match
Heijmans deelt met PSV de ambitie om een vaste plek in de ‘top of the league’ in te nemen en om van betekenis te zijn. Ieder op ons eigen speelveld, maar evenzeer in bredere zin, voor de samenleving in het algemeen. Heijmans probeert altijd te verbeteren en te vernieuwen, door anders te durven kijken naar ontwikkelingen in de samenleving en behoeften van hun klanten. Samen met partners, een visie die we delen met PSV.

Duurzame bedrijfsvoering Philips Stadion
Het Philips is voor Heijmans bekend terrein. Vanuit hun expertise op het gebied van ontwerp en realisatie was het bedrijf eerder al betrokken bij het installatieontwerp voor het stadion. Vandaag de dag werkt het aan het duurzaam in stand houden van het stadion door kennis van onderhoud en beheer in te zetten.

Optimale beleving
Heijmans en Philips hebben samen met de club het stadion geoptimaliseerd door de verlichting aan te passen. Door de toepassing van het Philips ArenaVision LED-systeem wordt een bezoek aan het stadion een ware beleving. Dankzij de duurzame eigenschappen van LED-verlichting is de veldverlichting in het Philips Stadion dertig procent energiezuiniger dan conventionele veldverlichting. Het meest zichtbare aan de installatie is de scherpte van het LED-licht. De gemiddelde verlichtingssterkte bedraagt 2000 lux, te vergelijken met 2.000 keer de sterkte van het maanlicht. Meer op: www.heijmans.nl.