Freo | Specialist in online lenen

Freo is specialist in online lenen. Bij Freo lenen klanten op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met persoonlijke service, heldere informatie en duidelijke voorwaarden weten klanten precies waar ze aan toe zijn.

Hart voor de stad
Freo is een bedrijf met Eindhovense roots. Freo draagt zowel de club als de supporters van PSV een warm hart toe. Het partnership met PSV is daarvan een logisch gevolg.

Gouden driehoek
Freo gelooft in ’de gouden driehoek’ tussen club, supporters en bedrijf. Door op een juiste manier te activeren wordt deze driehoek versterkt. Tijdens de eerste vier jaar van het partnership stond naamsbekendheid van het merk Freo centraal. Freo was gedurende deze periode dan ook trotse rugsponsor van PSV. Inmiddels richt de samenwerking tussen Freo en PSV zich zowel op relatiemarketing doelstellingen als exposure doelstellingen.

Verbindende functie
Freo deelt samen met Rabobank Eindhoven-Veldhoven een Business Room in het Philips Stadion. Daar worden op wedstrijddagen relaties aan elkaar verbonden. Daarnaast realiseert Freo nationale zichtbaarheid door bijvoorbeeld uitingen op LED-Boarding en achterwanden.

Zichtbaar resultaat
Het partnership tussen Freo en PSV heeft door de jaren heen geresulteerd in een aantoonbare stijging in naamsbekendheid en daarnaast een goede vertegenwoordiging van PSV-supporters binnen de klantenbase van Freo. Meer informatie vindt u op www.freo.nl