CSU | Scherp op Schoon

CSU

CSU is al 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. CSU heeft een warme band met PSV. Al sinds 1988 is het sponsor van PSV én maakt het bedrijf het Philips Stadion schoon. In 2018 verlengde en intensiveerde CSU de samenwerking met PSV. Het schoonmaakbedrijf verbond zich tot 2023 als Official Partner aan PSV.

Langdurige relatie
“Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid”, zegt voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof van CSU. “Niet voor niets dus dat we de samenwerking met PSV koesteren. Ik ben in Eindhoven geboren en getogen en mijn PSV-hart is onverminderd groot. Ik groeide op met PSV en stond als jongetje op de jongensrang. Als fervent PSV-supporter ben ik er extra trots op dat we al zo lang aan PSV verbonden zijn.”

Promotie
Daarmee promoveert CSU in de sponsorpiramide van de club naar Official Partner. Voorheen was de schoonmaakleverancier van PSV als Official Sponsor aan de club verbonden. De samenwerking tussen CSU en PSV is de langstlopende na founder Philips. “Sinds 1988 werken we zeer succesvol met PSV samen”, reageert CSU’s voorzitter van de Raad van Bestuur John van Hoof op de contractverlenging. “Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Wij koesteren de samenwerking met PSV en zijn daarom een nieuwe, verbeterde en uitgebreidere overeenkomst aangegaan. Dat we deze samenwerking kunnen sluiten tijdens ons 50 jarig jubileum geeft ons kroonjaar extra glans.”

Innovatie
Onderdeel van de overeenkomst is dat PSV en CSU blijven innoveren, zoals met de implementatie van BeSense in het Philips Stadion. BeSense is een slim sensorsysteem dat anonieme data verzamelt over de bezetting, benutting en comfortwaarden van (werk)omgevingen. Met dit inzicht kan het beheer van een gebouw slimmer en efficiënter worden ingericht. Daarnaast steunt CSU de komende jaren de PSV Foundation substantieel. Met de foundation hebben PSV en CSU elkaar ook gevonden op het snijvlak van maatschappelijke relevantie. Iets wat beiden met trots uitdragen.

Uitbreiding
“Wij zijn erg blij met de nieuwe en uitgebreide vijfjarige samenwerking met CSU”, reageert directielid Frans Janssen van PSV. “Het bedrijf is al jarenlang gelieerd aan PSV, wat aantoont dat wij uitstekend bij elkaar passen. Met innovatieve projecten, één van PSV’s kernwaarden, willen we elkaar de komende jaren blijven opzoeken.”

Kijk voor meer informatie op www.csu.nl.