CSU | Scherp op Schoon

CSU

CSU is al bijna vijftig jaar de deskundige, proactieve en innovatieve schoonmaakpartner van PSV. Optimale kwaliteit en servicebeleving: dat is waar CSU voor staat. In haar aanpak is het bedrijf ‘Scherp op Schoon’. Met ruim 13.000 medewerkers gaat CSU elke dag alert, vooruitstrevend en klantgericht voor goed schoon op een betere manier. Onder meer in het Philips Stadion.

Langdurige relatie
CSU heeft een warme band met PSV. Al sinds 1988 is het sponsor van PSV én maakt het bedrijf het Philips Stadion schoon. CSU startte het sponsorship met PSV voor het vergroten van de naamsbekendheid en het netwerk. Bijna dertig jaar later zijn dit nog steeds de belangrijkste redenen voor het voortzetten van het sponsorship. Naast het netwerken met andere organisaties en supporters en het organiseren van eigen events in het stadion is CSU volop zichtbaar bij PSV.

“Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid”, zegt voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof van CSU. “Niet voor niets dus dat we de samenwerking met PSV koesteren. Ik ben in Eindhoven geboren en getogen en mijn PSV-hart is onverminderd groot. Ik groeide op met PSV en stond als jongetje op de jongensrang. Als fervent PSV-supporter ben ik er extra trots op dat we al zo lang aan PSV verbonden zijn.”

Innovatie
Om uit te blinken gaat CSU altijd een stapje verder dan andere bedrijven. Medewerkers besteden voortdurend extra aandacht aan details, met een groot gevoel voor hospitality. Gasttevredenheid ervaren zit vaak in de kleinste details. Die glimlach die maakt dat een gast zich welkom voelt, de juiste timing, een attent gebaar. Daarbij innoveert CSU evenals PSV proactief. Sinds kort bijvoorbeeld met de BeSense schoonmaaktechniek in het Philips Stadion. Meer informatie vindt u op www.csu.nl.