BCD Travel | Business Travel Partner van PSV

BCD is een wereldwijd toonaangevende zakelijke reisorganisatie met kantoren in meer dan honderd landen. De Meetings & Events divisie zorgt voor de perfecte organisatie van meetings en events. Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen. De aanwezige creativiteit en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we, samen met onze opdrachtgevers, succesvolle meetings en events kunnen organiseren.

Ontzorgen
Vanuit die positie ontzorgt BCD PSV. Net als PSV is BCD een organisatie waarbij het resultaat voorop staat. De betrouwbare, ervaren en wereldwijde expertise van BCD in de reiswereld sluit naadloos aan bij de behoefte van PSV, tijdens reizen in het buitenland, trainingskampen en Europese wedstrijden.

Twee kanten
Of het nu gaat om een scout, een directielid of het eerste team prioriteit is dat het reizen vlekkeloos verloopt. Hetzelfde geldt voor de accommodatie, dagprogramma of restaurant, PSV moet zich richten op de reden om te reizen, BCD zorgt voor de rest. Dankzij de samenwerking laat BCD zakenrelaties, die bijvoorbeeld meereizen naar Europese wedstrijden, kennismaken met de services van BCD. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Meer informatie vindt u hier.