Aeromexico | De perfecte verbinding met Mexico!

Aeromexico | De perfecte verbinding met Mexico!

Aeromexico, de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico, verzorgt meer dan 600 vluchten per dag. Haar belangrijkste knooppunt bevindt zich in Terminal 2 van Mexico City International Airport. Het routenetwerk strekt zich uit tot meer dan 90 steden in drie continenten: 44 in Mexico, 23 in de Verenigde Staten, 15 in Zuid Amerika, 4 in Canada, 4 in Europa en 3 in Azië. Sinds juni 2016 vliegt de maatschappij op Nederland. Inmiddels onderhoudt het een dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Mexico-Stad, uitgevoerd door moderne Boeing 787 Dreamliners.

‘Prachtige internationale samenwerking’
“Met Aeromexico gaan wij een grote, internationale samenwerking aan”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV die samen met algemeen directeur Toon Gerbrands zijn handtekening onder het contract zette. “Sinds het begin van deze eeuw onderhoud PSV warme banden met het Midden-Amerikaanse land, getuige de komst van verschillende internationals als Carlos Salcido, Francisco ‘Maza’ Rodríguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno. Met Hirving Lozano hebben we op dit moment opnieuw één van de vaandeldragers van het Mexicaanse voetbal in de selectie. Daar spelen wij nu ook commercieel op in”, aldus Janssen, Onderdeel van de deal is vanzelfsprekend dat PSV wanneer mogelijk met vliegtuigen van Aeromexico reist.

Geschikte partner vanwege band’
Anko van der Werff Aeromexico’s Chief Revenue Officer bevestigd: “De overduidelijke band met Mexico en Centraal & Zuid Amerika maakt PSV voor ons de geschikte partner om onze naamsbekendheid in Nederland te vergroten. Dagelijks vliegen we vanaf Amsterdam naar Mexico-Stad en verder. We bieden tientallen comfortabele verbindingen aan naar bestemmingen in Mexico en Centraal en Zuid Amerika. Dit doen we met moderne Boeing 787 Dreamliner toestellen. We zien in PSV een logische strategische partner om onze positie op de Nederlandse markt verder uit te bouwen.”