Ziggo | Philips Stadion: connected by Ziggo

Ziggo

Ziggo is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. 'Het plezier van Ziggo' komt terug in onze producten en diensten, zoals de sportzender Ziggo Sport.

Philips Stadion: connected by Ziggo
Ook in Ziggo’s partnerships staat plezier centraal. Samen met PSV probeert Ziggo de stadionbeleving in het Philips Stadion nog beter te maken. Dat doen ze onder de noemer Connected Stadium. Ziggo zorgt voor sterke WiFi in heel het stadion, zodat fans toegang hebben tot alle social media van PSV en de PSV App, waar vooral op de wedstrijddag veel gebeurt. Goede wifi maakt het mogelijk dat supporters hun dag in het Philips Stadion kunnen delen met vrienden, of dat nu via Whatsapp, Instagram, Twitter, Facebook of Snapchat is. Het plezier van Ziggo en PSV komt samen in het Philips Stadion.

PSV TV op Ziggo Sport
PSV en Ziggo werken nauw samen op het gebied van content. Ziggo vindt het belangrijk dat klanten toegang hebben tot datgene waar ze graag naar kijken. Top-entertainment ook rondom PSV. Iedere vrijdag zendt Ziggo een aflevering van PSV TV op Ziggo Sport (kanaal 14) uit. Presentator Jeroen Toet ontvangt steevast een exclusieve hoofdgast (spelers, trainers, clubbestuurders) die in ontspannen setting de aankomende wedstrijden of ander nieuws rondom de club analyseert.

De Ziggo eBattle
Ziggo en PSV zijn trots op de Ziggo eBattle uit december 2016, waarbij PSV-fans werden uitgedaagd om mee te doen aan een groot FIFA-toernooi, waarvan de winnaars uiteindelijk een grand final speelden. Dat gebeurde in een vol stadion, op het veld voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-PSV. Thomas Metz, Ziggo Sport: “Een voortreffelijke stadionbeleving, die we gezamenlijk blijven doorontwikkelen, exclusieve programma's rondom PSV in je huiskamer en vernieuwing rondom eSports: PSV-fans zitten goed bij Ziggo.”

Ga voor meer informatie naar www.ziggo.nl