Axians | The best of ICT with a human touch

Alle medewerkers van PSV werken in de door Axians opgezette ‘cloud-werkplek’. Bovendien maken ze wanneer nodig gebruik van de ICT-hulp van Axians, om alle processen rondom het voetbal goed te kunnen organiseren. Door de wederzijdse samenwerking groeit Axians en is het bedrijf zichtbaar in de markt. De resultaten van PSV geven Axians’ medewerkers een gevoel van trots.  

The best of ICT with a human touch.
ICT zit in het DNA van Axians. Toch zijn het de mensen van Axians die het verschil voor technologie op topniveau maken. Om écht teamwork mogelijk te kunnen maken investeert Axians in haar relaties. Om ze te leren kennen en te begrijpen. PSV maakt dat mogelijk. De club geeft Axians een mooie invulling aan haar relatiemanagement, zowel met klanten als met partners.

Eendracht maakt macht, mensen het verschil
Wij doen er alles aan om onze klanten te begeleiden bij de transformatie naar een flexibele digitale organisatie. Net als PSV innoveert Axians continu en investeert het in kennis en kunde van alle medewerkers. Zo blijft Axians voorbereid op de toekomst, kunnen ze snel inspelen op ontwikkelingen in de markt in haar streven om koploper te blijven. De ‘human touch’ is een versneller van innovatie, de samenwerking met klanten en partners de sleutel tot succes. Meer informatie vindt u hier.