Driessen Autogroep | Mobiliteitspartner van PSV

De Driessen Autogroep verzorgt het wagenpark van PSV
Sinds de zomer van 2018 rijden PSV-spelers en medewerkers in een Alfa Romeo. Het gaat om 90 auto’s waardoor de Driessen Autogroep met het Italiaanse automerk tot minimaal de zomer van 2021 Official Car Supplier van PSV is.

Samen vooruit!
De Driessen Autogroep is sterk verankerd in de regio en een full-servicebedrijf voor iedereen. Met een breed pakket aan innovatieve mobiliteitsoplossingen wordt er voor iedere vraag een oplossing op maat geleverd. Altijd met een glimlach en met de klant als drijfveer. “We zijn heel blij dat we nu ook als mobiliteitspartner PSV op weg kunnen helpen. Niet alleen met een prachtig wagenpark, maar ook door te supporten met meerwaarde. We willen ons de komende jaren op een goede manier laten zien onder de stadionbezoekers, de businessclubleden en de PSV community, zodat iedereen weet waar we met de Driessen Autogroep voor staan”, aldus François Driessen, algemeen directeur de Driessen Autogroep. Dat een topclub als PSV nu ook voor de Driessen Autogroep en Driessen Alfa Romeo kiest, zegt in onze ogen voldoende. Het bewijst de populariteit van Alfa Romeo en bevestigt waar wij als merk voor staan, namelijk sportiviteit en kwaliteit. We zijn enorm blij met deze samenwerking en zien het als een bekrachtiging dat Alfa Romeo een topspeler is.

Meer informatie: www.driessenautogroep.nl/alfaromeo

Driessen Autolease
Alle merken en modellen. Alle leasevormen. Zorgeloos leasen begint bij Driessen Autolease. Een universele leasemaatschappij die luistert naar alles wat u beweegt en dit vertaalt naar adviezen, oplossingen en comfort. Een fullservice mobiliteits-provider die u compleet ontzorgt en verzekert van maximale flexibiliteit: een leasevorm volgens uw wensen en budget, inclusief persoonlijke Driessen service. Met veertien vestigingen verspreid over Zuidoost-Brabant is Driessen Autolease uw vertrouwde partner dichtbij.

Alle leasevormen biedt de leasemaatschappij van de Driessen Autogroep binnen het PSV contract. “Wij vertalen alles wat de klant- PSV beweegt in mobiliteitsoplossingen, aldus Ron Beukers - directeur Driessen Autolease.

Meer informatie: www.driessen-businesscenter.nl

Emotie
“Bij voetbal en auto’s draait het voor velen om emotie. De gevoelens die Alfa Romeo en PSV oproepen, liggen in dezelfde lijn. De twee vinden elkaar met name op het vlak sportiviteit en kwaliteit. Wij zijn heel blij dat we een A-merk van internationale allure en passend bij de PSV-familie aan ons hebben weten te binden”, aldus Frans Janssen - Commercieel Directeur PSV.

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke autoconcerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 9 officiele dealerschappen en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease. Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center’ met diensten als Autoverhuur en professionele autoreiniging tot de groep. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto’s.

Meer informatie: www.driessenautogroep.nl