Algemene vragen

De PSV Soccer School stelt kinderen in staat om één of meerdere dagen te kunnen trainen als PSV’er. Daarbij kunnen kinderen kennismaken met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Het hebben van voetbalplezier staat voorop bij de PSV Soccer School, daarbij proberen de trainers uiteraard bij te dragen aan de voetbalontwikkeling van de deelnemers.
Het gehele jaar door organiseert de PSV Soccer School activiteiten. De actuele data staan vermeld per activiteit.
Elk programma kent een eigen indeling. Kijk voor de exacte programma’s op de productpagina’s
Bij een online reservering dien je in te loggen via Mijn PSV. Heb je nog géén account, dan moet je die eerst aanmaken. Dat kan overigens ook via het bestelproces. Met een Mijn PSV-account kun je ook terecht in bv. onze ticketshop, betaalkaartpagina, PSV App en medio 2021 ook de online PSV FANstore.
Alle informatie staat op deze website www.psvsoccerschool.nl en hier kun je ook inschrijven of aanmelden. Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via fandesk@psv.nl of 040-2505 591.

PSV houdt zich aan de richtlijnen die het RIVM naar aanleiding van het coronavirus heeft opgesteld. Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen neemt PSV daarom de volgende maatregelen:

Brengen & halen

 • Ouders/verzorgers mogen het terrein niet op
 • Kinderen kunnen worden afgezet op P1 van PSV Campus De Herdgang
 • Na de training kunnen de ouders/verzorgers wachten op P1 van PSV Campus De Herdgang (denk om 1,5 meter afstand met andere ouders!)
 • De kinderen worden na afloop van de training begeleid naar de parkeerplaats

Info deelnemers

 • Kom in trainingskleding. Aan het eind van de (eerste) training ontvang je van ons je bestelde PSV Soccer School kleding. Voor de 10-weekse trainingsmodule en voor voetjebal geldt dat je deze vanaf de tweede training thuis aantrekt
 • Houd 1,5 meter afstand van de trainers
 • Geen high-five of handen schudden met de trainers
 • Kleedruimtes zijn niet beschikbaar er kan dus ook niet gedouched worden
 • Toiletbezoek geschied onder begeleiding van de trainer
 • We adviseren om je eigen drinkfles mee te nemen

PSV Voetjebal

 • Per kind neemt één ouder deel aan de training.
 • Er mogen geen supporters komen kijken

Productspecifieke vragen

Bij PSV streven we naar perfectie via maximale flexibiliteit en topkwaliteit. Iedereen op de PSV Academy werkt met zijn eigen paspoort, is uniek en volgt zijn eigen route. Specifieke en individuele aandacht voor elk individu is het belangrijkste onderdeel van de Jeugdopleiding. De achterliggende gedachte is dat spelers op deze manier beter begeleid worden en het rendement zal toenemen. De insteek van de PSV Jeugdopleiding is om steeds meer individueel maatwerk te bieden.

 

Een jeugdspeler bij PSV moet technisch vaardig zijn, ergens uitblinkend vermogen in hebben. Daarnaast is het belangrijk dat elke speler werkt vanuit zijn eigen ontwikkeling. Elke speler moet het in zich hebben om altijd te willen winnen en zich op de juiste momenten te kunnen aanpassen als de situatie daar om vraagt. Wij helpen elk individu hiermee en werken met positieve stimulerende coaching. 

Trainers zijn in de jongste leeftijdscategorie vooral bezig met het coachen op het ontwikkelen van de technische vaardigheden. Deze vaardigheden willen we zo perfect mogelijk ontwikkelen in combinatie met tweebenigheid. Onder technische vaardigheden kun je onder meer aannemen, passen, dribbelen, scoren en kijkgedrag beschouwen. 

Vertaald naar de PSV Soccer School worden door PSV dezelfde richtlijnen aangehouden wat betreft het ontwikkelen en opleiden van spelers. Waarbij primair de PSV-beleving centraal staat. Het gaat om het kennismaken met de visie en trainingsmethodiek van PSV en het aanleren van deze methodieken die PSV ook daadwerkelijk aangeleerd krijgt.  

Wij willen spelers van de PSV Soccer School zoveel mogelijk technisch ontwikkelen. Denk hierbij dus aan de technische vaardigheden zoals aannemen, passen, dribbelen, scoren en kijkgedrag. Deze vaardigheden moeten zoveel mogelijk in tweebenigheid ontwikkelt worden. 

Daarnaast willen we spelers een indruk geven en ze helpen bij het creëren van meer winnaarsmentaliteit, het ontwikkelen in aanpassingsvermogen en herkenbaar maken dat het initiatief voor eigen ontwikkeling altijd bij de speler ligt.

Het kan voorkomen dat spelers die opvallen tijdens trainingen bij PSV Soccer School worden uitgenodigd voor een (proef)training. Deze deelnemers zullen persoonlijk worden benaderd.  
Het trainersgilde van de PSV Soccer School is opgebouwd uit PSV-trainers en PSV Soccer School-trainers. PSV-trainers zijn getalenteerde trainers die werkzaam zijn voor de PSV Jeugdopleiding. Naast hun trainersdiploma’s ondergaan ze binnen PSV ook uitgebreide (pedagogische) opleidingen met betrekking tot het coachen en begeleiden van jeugdspelers. De PSV Soccer School-trainers zijn jonge, enthousiaste en talenvolle gediplomeerde voetbaltrainers. Deze trainers worden door PSV opgeleid. Op deze wijze verstaan ze de visie en trainingsmethodieken van de PSV Jeugdopleiding en laten deze tot uiting komen tijdens de trainingen. 
Alle voetballers, jongens én meisjes, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar kunnen deelnemen aan de programma’s van PSV Soccer School. Iedereen die het leuk vindt om een dag te trainen of juist een ontwikkelprogramma te volgen als een PSV’er is welkom. Het niveau waarop je actief bent maakt niet uit. Bij de indeling van de teams proberen de trainers wel rekening te houden met de niveauverschillen. Met enige regelmaat zijn er ook speciale clinics zoals bijvoorbeeld voor meiden en keepers.

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.