Online jaarprogramma

Online jaarprogramma

Loop een jaar lang digitaal mee met een jeugdteam van PSV. In het online jaarprogramma neemt een PSV Trainer je mee in de seizoensopbouw van een PSV Academy team en geven verschillende trainers je bijpassende trainingsschema’s, oefenvormen, formats en wedstrijdanalyses. Daarnaast ben je onderdeel van het forum en krijg je toegang tot allerlei extra content, zowel voetbalonderwerpen als webinars en opleidingen van onder andere De Coaches Room en Goodhabitz.

Algemene informatie

Tijdens het online jaarprogramma volg je de seizoensopbouw vanaf de voorbereiding en kijk je mee hoe PSV Trainers het seizoen opbouwen en daarin focussen op zowel het individu als het team. Door de chronologische opbouw van het programma beleef je een heel seizoen mee en zijn alle zaken die worden behandelt direct toepasbaar op je eigen team. In ieder blok ontvang je wekelijks oefenvormen, analyses, animaties, tips en tricks op allerlei onderwerpen vanuit de PSV methodiek. Op het forum in de digitale leeromgeving is er een mogelijkheid met de mede cursisten ervaringen uit te wisselen. Iedere zes weken houden we een interactieve online sessie waar er samen wordt geëvalueerd en alle mogelijke vragen beantwoord worden.

Het online jaarprogramma kost €495,- en levert je 6 KNVB licentiepunten op.

Gedreven trainers die er iedere dag naar streven om beter te worden. Het niveau van het eigen elftal is niet belangrijk, bij iedere oefening wordt aangegeven hoe deze makkelijker of moeilijk te maken is.

Het online jaarprogramma start in augustus aan het begin van het voetbalseizoen. Het is een aantal keer gedurende het seizoen mogelijk om in te stappen in het jaarprogramma.

Deelname aan het online jaarprogramma levert je 6 KNVB Licentiepunten op.

Coaching academy

Zesweekse

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 99

Coaching academy

Online jaarprogramma

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 495

Coaching academy

Premium jaarprogramma

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 995

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.