Woensdag Ruilmiddag Droomalbum bij PSV

Artikel
Woensdag Ruilmiddag Droomalbum bij PSV

PSV organiseert in samenwerking met Jumbo een ruilmiddag voor spaarders van het PSV Droomalbum. Op woensdagmiddag 28 februari zijn de spaarders van harte welkom in het Philips Stadion vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De mensen kunnen naar binnen via Ingang 10, waar Phoxy ook aanwezig is.

PSV Droomalbum
PSV en 61 Jumbo-winkels in de regio Noord-Brabant sloegen vorige maand de handen ineen. Bij iedere €10,- aan boodschappen in de deelnemende winkels ontvangen klanten een pakje met vier PSV-stickers. De 168 verschillende stickers kunnen worden verzameld in het PSV Droomalbum dat verkrijgbaar is voor €1,49. Met de Jumbo PSV Droomalbum app, die je rechts op deze pagina kunt downloaden, kunnen kinderen de voetbalstickers scannen en digitaal de collectie bijhouden. Daarnaast krijgen zij exclusieve video’s te zien met trucs van de spelers, een rondleiding door het sportcomplex en alles wat je wil weten over het Philips Stadion.

De spaaractie loopt nog tot en met dinsdag 13 maart 2018, of zolang de voorraad strekt. Kom woensdag naar het Philips Stadion en ruil jouw stickers voor stickers die je nog niet hebt.

PSV Droomdag  
Op sommige stickers staat een unieke code op de achterkant, waarmee kinderen van 7 tot en met 14 jaar kans maken op de PSV Droomdag. Op de PSV Droomdag nemen 610 winnaars van de spaaractie deel aan een voetbalclinic in het Philips Stadion onder begeleiding van PSV Soccer School trainers. Ze ontvangen daarnaast een compleet PSV tenue – bestaande uit een shirt, broekje, sokken en trainingspak – met zijn of haar naam en favoriete nummer erop. Bovendien krijgen zij een echte sportmaaltijd, een rondleiding door het Philips Stadion en ze mogen een kijkje nemen in de PSV spelersbus. Als afsluiting van de ultieme dag als profvoetballer bij PSV ontvangen de kinderen een certificaat van deelname. De voorgaande editie van de PSV Droomdagen was een groot succes. De voetbaldromen van bijna 300 kinderen kwamen toen uit.

Doe nu mee!

Vul om kans te maken de unieke code in op Jumbodroomdagen.nl en upload een foto die laat zien dat jouw (klein)zoon of (klein)dochter de grootste fan is van PSV. De wincode kan geactiveerd worden tot en met zondag 18 maart 2018. Per unieke code kan slechts één kind worden opgegeven. De PSV Droomdagen vinden plaats in de week van 7 tot en met 13 mei.

Kijk voor meer informatie, deelnemende winkels, de Jumbo PSV Droomalbum app en de actievoorwaarden op Jumbodroomdagen.nl.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video

PSV IN VERBIER | Dag 5

Video