Voetbal Voordeel bij PSV FANstore

Artikel
Voetbal Voordeel bij PSV FANstore

Vanaf vrijdag 17 maart zijn het Voetbal Voordeel weken bij de PSV FANstore in het Philips Stadion! Tot en met zaterdag 1 april profiteer je van 20 tot 70% korting op alle voetbalschoenen, ontvang je gratis premiums en maak je bij aankoop van een paar voetbalschoenen kans op een unieke voetbalprijs ter waarde van € 1000,-.

Gratis FOX Sports Dagpas
Voetballers vanaf 16 jaar ontvangen bij aankoop van een paar voetbalschoenen een gratis FOX Sports Dagpas en maken kans op een unieke PSV FieldLab Meeting voor het hele voetbalteam, ter waarde van € 1000,-. Tijdens de FieldLab meeting wordt je fysieke gesteldheid persoonlijk doorgemeten. Train met je eigen voetbalteam een dagdeel als échte prof!  

Gratis PSV Soccer School Clinic
Voetballers tot en met 15 jaar ontvangen bij aanschaf van een paar voetbalschoenen een deelnamebewijs voor een anderhalf uur durende PSV Soccer School clinic. De clinic vindt plaats op sportcomplex De Herdgang  op zondag 14 mei van 10.30 tot 12.30 uur. Train tijdens deze clinic als jeugdspeler van PSV!

Voetbalschoenen voor f-pupillen tot profs
PSV FANstore heeft altijd de nieuwste Umbro, Nike en New Balance voetbalschoenen beschikbaar. Voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen van maat 32 t/m 47,5. Bezoek de grootste voetbalwinkel van Zuid Nederland in het Philips Stadion (ingang 17)  en profiteer van dit voordeel!

Bekijk ook