Vijftal PSV O19 versterkt Jong PSV

Artikel
Vijftal PSV O19 versterkt Jong PSV

Jong PSV treedt vanavond tegen Jong AZ aan met een vijftal spelers van PSV onder 19. Youri Roulaux, Kyan van Dorp, Cody Gakpo, Maxime Soulas en Steven Theunissen zijn opgenomen in de selectie van coach Dennis Haar.

Vaste waarden ontbreken   
Jong PSV mist een aantal vaste waarden wegens het interlandvoetbal. Onder meer Armando Obispo en Nikolai Laursen zijn er op De Herdgang niet bij. Van het eerste versterkt Dante Rigo het team van Haar.

Haar    
Jong PSV is de Jupiler League begonnen met twee zeges, drie gelijke spelen en twee nederlagen. Daarmee staat het op een 12e plaats, een punt achter Jong AZ dat achtste staat. Voor trainer Dennis Haar is de ontmoeting extra bijzonder. Hij was de afgelopen seizoenen als assistent-trainer actief in Alkmaar.

Kom naar De Herdgang
Kaartjes voor het duel dat om 20.00 uur begint kosten € 5,- per stuk en zijn te verkrijgen aan de stadionkassa bij De Herdgang. Deze zijn vanaf anderhalf uur voor het duel geopend. Je hebt geen (Seizoen) Club Card nodig om kaarten te kunnen verkrijgen en je kunt er zoveel kopen als je wilt.

Bekijk ook