Van Bommel's ontvangen eerste PSV FANboek

Artikel
Van Bommel's ontvangen eerste PSV FANboek

Mark van Bommel en zijn zoon Ruben hebben het eerste exemplaar van PSV - Het Ultieme FANboek. De presentatie van het boek vond woensdagmiddag plaats in het Philips Stadion. Het boek is uitgebracht in samenwerking met VI Kids en speciaal geschreven voor jonge PSV-fans vanaf 8 jaar.

Helden van vroeger en nu
In PSV - Het Ultieme FANboek, geschreven door auteur Carolien Plasschaert, lezen kinderen alles over hun PSV-helden van nu maar wordt ook kennisgemaakt met de helden uit vroegere tijden. Topspelers als Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Mark van Bommel, Dries Mertens en Memphis Depay schitterden allemaal bij PSV. PSV - Het Ultieme FANboek staat boordevol unieke foto's en geeft je naast een kijkje in het Philips Stadion ook een tour door het PSV Museum. Het boek is te koop via onderstaande link.

Bestel het boek hier

Presentatie
Een twintigtal kinderen was door FC PSV uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Voor het begin van de presentatie liepen zij eerst een speurtocht door het Philips Stadion. Daarin maakten zij kennis met de PSV-historie die ook in het boek uitgebreid aan bod komt. Na afloop kregen zij een exemplaar van PSV - Het Ultieme FANboek overhandigd. Uiteraard kregen de kinderen de kans om het boek door Mark en Ruben te laten signeren met hem op de foto te gaan en om de voormalig aanvoerder van PSV vragen te stellen.

Bekijk ook

WELKOM BIJ PSV DUMFRIES!

Video