Romero traint voorzichtig met selectie

Artikel
Romero traint voorzichtig met selectie

Een aangenaam beeld dinsdag op De Herdgang. Maximiliano Romero nam voorzichtig deel aan de groepstraining van PSV. De selectie van hoofdcoach Phillip Cocu bereidt zich deze week voor op het thuisduel met VVV-Venlo, na de grote nederlaag tegen Willem II op zaterdag.

Romero
De Argentijnse aanvaller, die hier wordt geïnstrueerd door Boudewijn Zenden, deed delen van de training mee. Enkel de partijspellen liet hij nog aan zich voorbij gaan.

Individueel
Op die momenten trainde hij individuel. Het herstel van Romero lijkt te vorderen.

Arias en Van Ginkel
Santiago Arias en Marco van Ginkel waren wel de gehele training bij de groep. Het duo viel afgelopen zaterdag uit met (lichte) klachten, maar lijkt niet al te grote fysieke schade te hebben opgelopen.

Lozano terug
PSV miste de afgelopen wedstrijden topscorer Hirving Lozano wegens een schorsing na een rode kaart. Met dertien doelpunten is hij de meest productieve PSV'er. Tegen VVV-Venlo is hij, zonder fysieke ongemakken, weer inzetbaar.

Ook Hendrix er weer bij
Dat geldt ook voor Jorrit Hendrix. Het gemis van de middenvelder liet zich voelen in Tilburg. In het uivak zag hij PSV hard onderuit gaan. Hieronder nog enkele foto's van de training van dinsdag.

Koopmans fanatiek
Doelman Luuk Koopmans herstelt beetje bij beetje. Dinsdag werd Koopmans flink onder vuur genomen door keeperstrainer Ruud Hesp.

Rust richting VVV
De komende dagen werkt PSV in alle rust toe naar de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Een wedstrijd die de ploeg wil winnen om het gat met Ajax niet verder terug te laten lopen. Woensdag is PSV vrij, donderdag en vrijdag traint het achter gesloten deuren.

Bekijk ook

Zoet: 'Dit is de beste keuze'

Video

GOED nieuwe partner PSV Vrouwen

Video

SAMENVATTING | PSV - Galatasaray

Video