PSV sluit overeenkomst met 100%voetbal

Artikel
PSV sluit overeenkomst met 100%voetbal

100%voetbal heeft zich verbonden aan PSV en PSV eSports. PSV en de franchiseketen, gespecialiseerd in voetbalartikelen zetten voorafgaand aan het competitieduel tegen FC Twente een handtekening onder een driejarige overeenkomst in de eSports Room van PSV. 100% voetbal is na energiedirect.nl de tweede partij die zich als Partner aan PSV eSports verbindt.

PSV FANstore uitgebreid
Door de komst van 100%voetbal wordt het aanbod artikelen in de PSV FANstore verder uitgebreid. In de PSV FANstore is naast de gehele PSV-collectie een zeer uitgebreid assortiment aan functionele voetbalartikelen verkrijgbaar zoals voetbalschoenen, wedstrijd- en trainingskleding en collecties van de grootste voetbalclubs, gekleed door Umbro, Nike en New Balance, uit het buitenland. Met de komst van de 100%voetbalstore worden ook collecties van Adidas, Puma en Under Armour aan het assortiment van de PSV FANstore toegevoegd.

‘Aan vraag voldoen’
“Wij zijn blij om de samenwerking met 100%voetbal als grootste Voetbalspecialist van Nederland aan te gaan”, reageert Arne van Breugel, Manager Merchandising & Licensing van PSV. “Dankzij de samenwerking zijn we van mening dat we aan de groeiende vraag vanuit de voetbal consument kunnen voldoen. Omwille van die vraag en het groeiende assortiment zal de PSV FANstore medio januari 2018 verder uitgebreid worden”.

‘Trots’
PSV biedt 100%voetbal op deze wijze een platform, zowel in de vorm van een store als eSports, waarbij het nog beter in contact komen met de (jonge) voetbalfan. “100%voetbal heeft de ontwikkeling van de virtuele tak binnen PSV het afgelopen seizoen nauwlettend in de gaten gehouden. Wij zijn trots dat wij nu een partnership zijn aangegaan op het gebied van eSports en op het gebied van retail voor komende seizoenen. eSports is een belangrijke doelgroep voor ons. Daarnaast hebben wij met PSV een grote partij met kwaliteit en internationale allure aan ons verbonden. Dat past bij de toekomst visie van 100%voetbal”, aldus eigenaren Walter van den Belt en Jeroen Kroese.

Bekijk ook