PSV proost op titel tijdens kampioensreceptie

Artikel
PSV proost op titel tijdens kampioensreceptie

Alle PSV-relaties, sponsors en partners waren vrijdagmiddag op de Bestuurs- en Sponsoretage bijeengekomen voor de kampioensreceptie van PSV. In het bijzijn van de selectie, staf en directie werd er geproost op het behaalde kampioenschap.

Terugblik op kampioensweekend
Nadat iedereen hartelijk was ontvangen door Toon Gerbrands, Marcel Brands, Phillip Cocu en Georginio Wijnaldum, was het tijd voor een prachtig filmpje van tien minuten. De door PSV TV gemaakte video bevatte een terugblik op het kampioensweekend met de meest gedenkwaardige beelden van het weekend. Nogmaals was te zien hoe groot de euforie in het stadion en de stad was na het behaalde kampioenschap.

© Christ Clijsen

Interviews PSV TV
Jelle Kleinen van PSV TV sprak vervolgens met Gerbrands, Brands, Phillip Cocu en Georginio Wijnaldum op het podium. Zij vertelden hoe ze het feest hadden ervaren. Cocu prees de eenheid binnen de PSV-selectie, Gerbrands bedankte iedereen namens PSV en Wijnaldum dacht met fijne herinneringen terug aan de momenten na het laatste fluitsignaal en de tocht met de platte kar.

© Christ Clijsen

Bekijk ook