PSV op bezoek in het kinderziekenhuis

Artikel
PSV op bezoek in het kinderziekenhuis

Enkele PSV-spelers bezochten dinsdagmiddag met de kampioensschaal het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Ook de kinderen die wegens ziekte niet aanwezig konden zijn bij het kampioensfeest delen zo mee in de vreugde van onze titel.

Op bezoek bij Floor, Fieke, Noor en Sem
Na een geweldig ontvangst in de lobby van het Wilhelmina Kinderziekenhuis bezochten de PSV’ers in twee groepjes de kinderen die op hun kamer moeten blijven. Remko Pasveer en Jürgen Locadia gingen met de kampioensschaal het Prinses Maxima Centrum. Dit centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Alle kinderen kregen persoonlijk bezoek aan hun bed en werden verblijd met handtekeningen en foto’s. Ook Sem, tijdens de kampioenswedstrijd nog aanwezig in het Philips Stadion, werd met een bezoek vereerd. De rasechte PSV’er kon via FC Robinstijn aanwezig zijn bij de kampioenswedstrijd en mocht na de wedstrijd met Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma en de schaal op de foto.

Wilhemina Kinderziekenhuis
Jorrit Hendrix, Nicolas Isimat-Mirin, teammanager Mart van den Heuvel en Phoxy bezochten de kinderen in het Wilhemina Kinderziekenhuis. Ook hier gingen de PSV’ers alle kamers langs en werden de kartonnen schalen met een grote glimlach in ontvangst genomen. Uiteraard ontbraken ook de handtekeningen en de foto’s niet. “Gewoon een foto en een handtekening, dat is voor deze kinderen een positieve stimulans in hun ziekte. Je ziet dat ze een lach op hun gezicht krijgen”, aldus Jorrit Hendrix.

© Pics United
© Pics United
© Pics United
© Pics United

PSV bedankt het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses Maxima Centrum voor hun gastvrije ontvangst!

Bekijk ook