PSV O16 wint Premier League International Tournament 2017

Artikel
PSV O16 wint Premier League International Tournament 2017

PSV O16 heeft dit weekend het prestigieuze Premier League International Tournament 2017 gewonnen. In de finale won het team van trainer Kevin Hofland met 3-1 van Manchester City.

De jeugdteams van PSV nemen met regelmaat deel aan internationale toptoernooien, deze week was de beurt aan PSV O16. PSV O16 reisde donderdag af naar Engeland waar het team op het sportcomplex van Everton aantrad tijdens het Premier League U16 International Tournament. PSV was ingedeeld met Chelsea (0-2 verlies), Derby County (0-3 winst) en Reading (3-3) in Poule C. Na de poulefase plaatst PSV O16 zich als beste nummer twee met de groepswinnaars voor de halve finales van het toernooi.

PSV trad zondag aan tegen Tottenham Hotspur (2-2) en wist via een gewonnen penaltyserie een finaleplek af te dwingen. Tijdens de finale boekte PSV een overtuigende zege tegen Manchester City met doelpunten van Jeremy Antonisse en Mohamed Ihattaren (2x). Ihattaren viel ook individueel in de prijzen en werd met zeven goals ook verkozen tot beste speler van het toernooi.

Bekijk ook

WELKOM BIJ PSV DUMFRIES!

Video