PSV Jeugdopleiding behoudt hoogste status

Artikel
PSV Jeugdopleiding behoudt hoogste status

De jeugdopleiding van PSV voldoet voor het vierde opeenvolgende jaar aan de hoogste status mogelijk. De KNVB heeft de PSV Jeugdopleiding onderscheiden met de internationale status, meldt de voetbalbond aan PSV.

Audit    
De PSV Jeugdopleiding werkt jaarlijks mee aan een KNVB audit voor de certificering van de jeugdopleiding. Daarin wordt de jeugdopleiding getoetst op zo’n honderd punten, variërend van gediplomeerde trainers tot de leerlijn voor talenten buiten het voetbal. Tevens toetst de bond de faciliteiten op sportcomplex De Herdgang.

'Bijzonder trots'
Al vele jaren geldt de opleiding van PSV als één van de beste van Nederland. Met het wederom toekennen van de internationale status erkent de voetbalbond de grote waarde van de jeugdopleiding van PSV in het (inter)nationale voetballandschap. Hoofd Jeugdopleiding Pascal Jansen toont zich verheugd over de toegekende status. ‘’Wij zijn als PSV bijzonder trots op het feit dat wij wederom de internationale status toebedeeld hebben gekregen. Dit is een groot compliment aan alle spelers en stafleden. Wij streven als club naar het allerbeste en dan is het fantastisch als we daar ook de waardering en erkenning voor krijgen.’’

Bekijk ook

MOOIE TIJDEN | Jan Poortvliet

Video

MOOIE TIJDEN | Real Madrid - PSV

Video