Pilot cateringprijzen tijdens PSV - FC Utrecht

Artikel
Pilot cateringprijzen tijdens PSV - FC Utrecht

Voorafgaand aan, na afloop en tijdens delen van het duel PSV - FC Utrecht voert PSV een pilot uit met een speciale wedstrijdactie bij de cateringvoorzieningen in het Philips Stadion: 6 drankjes halen, 5 betalen.

Voorwaarden  
De actie geldt vanaf het moment dat het Philips Stadion geopend is (17.00 uur) tot een half uur voor aanvang van het duel tegen FC Utrecht en gedeeltelijk tijdens de wedstrijd. Voor rust is dat van de 1e tot de 35e minuut, na rust van de 55e tot de 90e minuut. Ook na het laatste fluitsignaal kan van deze actie gebruik gemaakt worden. De actie geldt zowel voor de koude dranken als frisdrank en bier (0,5 liter) als voor koffie en thee. Hierbij kunnen bier en fris gecombineerd worden en koffie en thee. Het is niet mogelijk om een combinatie van warme en koude dranken in deze aanbieding te bestellen.

Drukbezocht  
PSV geeft met deze pilot gehoor aan de geluiden vanuit de supporters over de drukte rond de cateringpunten. De club heeft geconstateerd dat de cateringpunten (vanzelfsprekend) kort voor de aftrap en rond de rust met een enorme piek belast worden. Daardoor kan helaas niet iedere supporter tijdig geholpen worden. Met deze actie probeert de club meer spreiding te realiseren om zodoende iedereen in zijn of haar cateringbehoefte te kunnen voorzien. Na evaluatie wordt besloten of de actie de resterende thuiswedstrijden wordt doorgezet.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video

PSV IN VERBIER | Dag 5

Video