Opnieuw recordbedrag voor PSV Jeugdopleiding

Artikel
Opnieuw recordbedrag voor PSV Jeugdopleiding

De jeugdopleiding van PSV is door de supporters via de VriendenLoterij flink ondersteund. Dankzij meespelende supporters ontvangt PSV een cheque ter waarde van € 398.661. Een recordbedrag.

Nationaal record
In totaal is er ruim € 4 miljoen geschonken aan alle jeugdopleidingen van de eredivisieclubs. Ook dat is een recordbedrag. Via het goede doel hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. De helft van de lotprijs gaat hier direct naartoe. Vaak kiezen deelnemers ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete eredivisieclub via de VriendenLoterij een financieel steuntje in de rug te geven.

PSV Jeugdopleiding steunen?  
De VriendenLoterij, tevens Partner van PSV, steunt de jeugdopleiding van PSV al sinds 2005. Door de inleg van de deelnemers die PSV steunen, krijgen de talenten van PSV niet alleen een professionele voetbalopleiding, maar ook een goede studiebegeleiding. Via deze weg willen wij alle supporters die voor de club meespelen bedanken. Wil jij de PSV Jeugdopleiding ook steunen en deelnemen aan de VriendenLoterij? Klik dan hier, kies PSV als favoriete club en schrijf je in.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video

PSV IN VERBIER | Dag 5

Video