Oefenduel PSV - CF Pachuca in Philips Stadion

Artikel
Oefenduel PSV - CF Pachuca in Philips Stadion

PSV speelt op maandag 9 oktober een oefenwedstrijd tegen CF Pachuca uit Mexico. Het duel tegen de voormalige club van PSV-speler Hirving Lozano vangt aan om 19.00 uur. De toegang is € 2,-, het volledige bedrag gaat naar slachtoffers van de aardbevingen in Mexico.

De toegangskaarten voor het duel kosten € 2,-. De volledige opbrengst van de wedstrijd wordt geschonken aan het Rode Kruis en komt ten goede aan de ramp in Mexico. Het is mogelijk een extra schenking te doen, bij de ingangen staan ook collectebussen. Het thuisland van PSV’er Lozano en voormalig PSV’ers Salcido, Maza, Guardado en Moreno werd getroffen door verschillende zware aardbevingen, waarbij meer dan driehonderd doden te betreuren zijn. Vele gebouwen en huizen liggen in puin, dus er is geld nodig voor de wederopbouw.

Kom ook!
Supporters of belangstellenden die de wedstrijd willen bezoeken kunnen kaarten online verkrijgen via www.psv.nl/tickets of bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion. De toegangspoorten van het Philips Stadion gaan maandag om 18.00 uur open.

CF Pachuca is ten tijde van het oefenduel met PSV in Europa ter voorbereiding op het WK voor clubteams, waarin het het opneemt tegen UEFA Champions League-winnaar Real Madrid.

Bekijk ook