Nieuwe contracten voor teams PSV United

Artikel
Nieuwe contracten voor teams PSV United

Verschillende deelnemers hebben afgelopen week een nieuw contract met PSV United ondertekend. De contractondertekeningen vonden plaats in het Philips Stadion en stonden onder leiding van speciale gasten. Zo waren Jeroen Zoet, Sam Lammers, Steven Bergwijn en een aantal wethouders aanwezig.

Eindhovense wijken
De contracten zijn afgesloten met zowel nieuwe als bestaande deelnemers aan het project PSV United en zijn een voorwaarde om deel te mogen nemen aan het project. Braakhuizen United Red en Bronze, Tongelre United, Mensfort United Red, Bronze en Pink+ en Bennekel United Red en Bronze gingen allemaal een nieuwe verbintenis met het project aan. De teams bestaan uit jongeren die geselecteerd zijn door Dynamo Jeugdwerk, LEVgroep en basisscholen.

PSV United
PSV United is een project van de PSV Foundation dat jongeren in Eindhoven verbindt door middel van voetbal en PSV. Voetbal en PSV zijn de thema’s die ingezet worden om de onderlinge binding in de wijk te vergroten, schoolprestaties te verbeteren en om kinderen individueel te ontwikkelen. De geselecteerde jongeren krijgen twee keer per week voetbaltraining in een sporthal in hun eigen wijk. Zaken als respect en normen en waarden staan tijdens de trainingen centraal. PSV maakt samen met alle deelnemers afspraken. Deelnemers en spelers van PSV ondertekenen deze in het Philips Stadion.

De deelnemers zetten samen met onder anderen Jeroen Zoet hun handtekening onder een contract De deelnemers zetten samen met onder anderen Jeroen Zoet hun handtekening onder een contract

Bekijk ook