Nieuw jeugdmagazine komt eraan

Artikel
Nieuw jeugdmagazine komt eraan

De zevende editie van het jeugdmagazine wordt deze periode verspreid onder betrokkenen van de PSV Jeugdopleiding. In het nieuwe magazine komen onder andere Twan Scheepers en voormalig jeugdspeler Clint Leemans aan het woord.

Jeugdspelers maken stappen   
In het nieuwe magazine is aandacht voor een aantal jeugdspelers die bijzondere stappen in hun ontwikkeling hebben gezet zoals een profdebuut of het eerste contract bij PSV. Ook wordt voormalig jeugdspeler Clint Leemans, uitkomend voor VVV-Venlo, geïnterviewd door middenvelders van PSV O15 en O16 en vertelt Twan Scheepers over zijn rol in begeleiding bij de doorstroom naar PSV 1. Kortom: genoeg leuke onderwerpen om meer over te lezen!

Ontvangst jeugdmagazine    
Het jeugdmagazine wordt per kwartaal verspreid onder de teams van de jeugdopleiding en het FUNdament. Het magazine wordt door en voor betrokkenen van de jeugdopleiding gerealiseerd, ook gastgezinnen, vrijwilligers en scholen ontvangen het magazine. De zevende editie wordt vanaf dit weekend verspreid. Heb jij een vraag of opmerking over het jeugdmagazine? Stuur een bericht naar het e-mailadres oudercommissie@psv.nl.