Kom langs bij de Bruna en stel je vraag aan Toon Gerbrands!

Artikel
Kom langs bij de Bruna en stel je vraag aan Toon Gerbrands!

Toon Gerbrands signeert komende zaterdag zijn boek ‘Mijn Stijl’ in de Bruna in Veldhoven. Tegelijkertijd kunnen supporters vragen stellen en maken zij kans om in ‘Koffie met Toon’ te komen.

‘Koffie met Toon’
In ‘Koffie met Toon’ neemt Toon Gerbrands iedere maandag met PSV TV de kranten door. Dit keer wordt ‘Koffie met Toon’ opgenomen tijdens de signeersessie en in plaats van de kranten door te nemen beantwoordt Gerbrands vragen van supporters. De beste vragen maken kans om maandag in de nieuwste editie van ‘Koffie met Toon’ te komen.

Bruna Veldhoven

De signeersessie van Gerbrands is van 13.00 uur tot 14.00 uur in de winkel van de Bruna in Veldhoven. Die bevindt zich op Meent 26 in de overdekte City Passage in het City Centrum Veldhoven.

‘Mijn Stijl’

In ‘Mijn Stijl’ verhaalt Gerbrands aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn eigen carrière over de totstandkoming van een prestatieklimaat, zijn principes om succes te bereiken en de rol van coach en manager hierin. Zijn ervaringen als volleybalcoach, schaatsmanager van de DSB-ploeg en directeur bij AZ en PSV in de complexe voetbalwereld, vormen de leidraad voor dit boek. Mijn Stijl van Toon Gerbrands kost € 19,99 en is hier te bestellen.

Bekijk ook