Kom dit weekend naar de Otten Cup

Artikel
Kom dit weekend naar de Otten Cup

Op De Herdgang vindt dit jaar voor de 71e keer de Otten Cup plaats. Vanaf vrijdag tot en met zondag spelen topteams uit Europa en Zuid-Amerika aan de jeugdzijde van het PSV-sportcomplex op het hoog aangeschreven jeugdtoernooi van PSV.

Sterk internationaal deelnemersveld   
Onder meer Internazionale, Paris Saint-Germain en Manchester United spelen op 4, 5 en 6 augustus in Eindhoven. Daarnaast strijken ook twee Zuid-Amerikaanse topclubs neer op De Herdgang: Estudiantes en Cruzeiro. Voor het hoogste jeugdelftal van het Braziliaanse Cruzeiro EC speelden in het verleden onder meer twee van de grootste niet Nederlandstalige spelers uit de historie van PSV: Ronaldo en Gomes. Estudiantes de la Plata leidde in het verleden topspelers als Juan Sebastian Veron en Marcus Rojo op.

Rentree Europese clubs      
Ook Borussia Mönchengladbach en RSC Anderlecht, komen terug naar het sportcomplex van PSV om deel te nemen aan het Ottentoernooi. Zij kwamen afgelopen zomer ook in actie op de Otten Cup, die door Anderlecht werd gewonnen.

Wedstrijdprogramma
De Otten Cup is naast op De Herdgang ook online te volgen via www.ottencup.nl. Het volledige programma, dat vrijdag om 15.00 uur wordt afgetrapt met een duel tussen Internazionale en Borussia Mönchengladbach vind je hier terug. PSV speelt om 19.00 uur voor het eerst. Het team van Mark van Bommel begint met een duel tegen Paris Saint-Germain.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER l Dag 7

Video

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video