Jong PSV begint in Sittard aan laatste periode

Artikel
Jong PSV begint in Sittard aan laatste periode

De Jupiler League is toe aan haar laatste periode. Het laatste blok van 11 wedstrijden, waarvan er 9 meetellen voor de vierde periode, start voor Jong PSV vrijdagavond in Limburg tegen Fortuna Sittard. Een ontmoeting tussen de nummers 3 en 16 van de ranglijst.

Razendknap 
Jong PSV is bezig aan een razendknap vierde seizoen in de Jupiler League. De ploeg van trainer Pascal Jansen bezet na 27 wedstrijden de 3e plaats in de rangschikking. Het gat met de achtervolgers is echter klein, waardoor Jong PSV de vierde periode graag met een zege wil starten.

Jansen moet het vrijdagavond stellen zonder de geblesseerde Matthias Verreth en de niet wedstrijdfitte Sven Blummel. Sam Lammers, Dante Rigo, Damian van Bruggen en Pablo Rosario zijn er wel bij. Het viertal traint regelmatig mee met PSV 1, maar behoort nog altijd gewoon tot de officiĆ«le selectie van Jong PSV.  

Man in vorm: Gudmundsson
Op het Limburgse veld zijn vele ogen gericht op Albert Gudmundsson. De international van IJsland scoorde de afgelopen twee wedstrijden aan de lopende band. Met vijf goals schoot hij Jong PSV langs NAC Breda (2-0, 2x Gudmundsson) en RKC Waalwijk (4-1, 3x Gudmundsson). In totaal scoorde de IJslander dit seizoen 9 treffers voor Jong PSV.

Bekijk ook

Streep van Hendrix bezorgt PSV punt

Video

AFTERMOVIE | PSV KAMPIOEN!

Video