Jeroen Zoet en Mees Kreekels bij PSV TV

Artikel
Jeroen Zoet en Mees Kreekels bij PSV TV

Jeroen Zoet en Mees Kreekels zijn maandag- en dinsdagavond te gast in de studio-uitzending van PSV TV.

Jeroen Zoet
Jeroen Zoet speelt misschien wel zijn sterkste seizoen ooit bij PSV. De 27-jarige doelman is maandagavond te gast bij PSV TV. Vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen Feyenoord werd Zoet de schlemiel vanwege de doellijntechnologie. Zondag nam hij zoete wraak in de Kuip. Zoals vaker dit seizoen was de PSV-goallie weer van ongekende waarde voor de ploeg van hoofdcoach Phillip Cocu. Mede dankzij zijn sterke optreden won PSV overtuigend met 3-1 van Feyenoord. PSV staat nu met nog negen duels voor de boeg zeven punten voor op Ajax. Samen met presentator Jeroen Toet blikt Zoet maandagavond terug op zijn prestaties dit seizoen en blikt hij vooruit op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Jeroen Zoet is vanavond te gast in het studioprogramma van PSV TV | © Photo-Prestige Jeroen Zoet is vanavond te gast in het studioprogramma van PSV TV | © Photo-Prestige

Mees Kreekels
Mees Kreekels van PSV O17 is dinsdagavond te gast bij PSV TV. Momenteel is de verdediger basisspeler bij de ploeg van trainer Kristof Aelbrecht. De geboren Helmonder praat over zijn ontwikkeling en over zijn plannen voor de toekomst.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video

PSV IN VERBIER | Dag 5

Video