Interlandupdate jeugdspelers

Artikel
Interlandupdate jeugdspelers

Na het seizoen waaieren ook de jeugdspelers van PSV weer uit. Een overzicht van de interlandwedstrijden van onze spelers.

Jurich Carolina, Mike van de Meulenhof, Joël Piroe, Justin Lonwijk en Armando Obispo beginnen deze week met Oranje O19 aan de voorbereidende stages op het EK O19 in Georgië. Daar speelt Nederland tegen Duitsland, Bulgarije en Engeland. 

Michal Sadilek is met Tsjechië O19 vierde geëindigd op het Espoirs-toernooi in Toulon. In de poule eindigde Tsjechië O19 bovenaan, maar in de halve finale was Ivoorkust met 2-1 te sterk. De wedstrijd om de derde en vierde plek werd gespeeld tegen Schotland, en werd met 3-0 verloren. De Tsjechische middenvelder werd wel opgenomen in het elftal van het toernooi vanwege zijn visie, creativiteit en werklust. "Hij is pas 18, maar heeft nu al de kwaliteit om het spelletje er zo makkelijk uit te laten zien", is te lezen op de website van het toernooi.

https://twitter.com/TournoiToulon/status/874291969895403520


Shurandy Sambo, Nigel Thomas en Damian Timan spelen deze week met Oranje O16 in Japan het vierlandentoernooi ‘U16 International Dream Cup 2017’. Nederland speelt daar tegen Japan, Guinea en de VS.

Albert Gudmundsson speelde zaterdag met IJsland O21 tegen Engeland. Gudmundsson droeg de aanvoerdersband en speelde 73 minuten. Het duel tussen de twee landen werd door IJsland met 3-0 verloren.

Bekijk ook