Deelnemers PSV Doelgericht tekenen contract

Artikel
Deelnemers PSV Doelgericht tekenen contract

Het project PSV Doelgericht van de PSV Foundation gaat van start. De dak- en thuislozen die meedoen aan het project tekenen woensdagavond een contract in het Philips Stadion. Verdediger Daniel Schwaab is bij de contractondertekeningen in de Foundation Room aanwezig.

Op weg helpen in maatschappij
PSV Doelgericht is een project van de PSV Foundation en Springplank 040. Het project is erop gericht om dak- en thuislozen weer op weg te helpen in de maatschappij. De deelnemers worden begeleid bij het vinden van een baan en woonruimte. Om dit te bewerkstelligen krijgen de dak- en thuislozen twee keer per week voetbaltraining bij RKVV Tongelre. Op deze manier leren de deelnemers onder meer om samen te werken, afspraken te maken en op tijd te komen.

Gedragsregels
De deelnemers tekenen een contract waar afspraken over hun gedrag in staan. Zo is het belangrijk dat ze respect tonen, netjes met elkaar én materialen omgaan en gezonder proberen te leven. De deelnemers maken maximaal één jaar onderdeel uit van het project. Meer informatie over het project vind je hier.

https://twitter.com/PSV/status/915872353237848064

Bekijk ook