Blik op De Herdgang: Ruime zege PSV O19

Artikel
Blik op De Herdgang: Ruime zege PSV O19

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen week.

Ruime overwinning PSV O19
PSV O19 won met 4-0 op bezoek bij sc Heerenveen. Zakaria Aboukhlal, Justin Lonwijk, Cody Gakpo en Joël Piroe waren de doelpuntenmakers. Door de overwinning op de Friezen komt PSV op een totaal van vijftien punten en stijgt de ploeg naar de vierde plek in de competitie.

https://twitter.com/PSV/status/927537534988627968

O17 verslaat Sparta
De talenten van PSV O17 wonnen op De Herdgang met 2-1 van directe concurrent Sparta Rotterdam. De Spartanen kwamen al na een aantal minuten op voorsprong, maar deze werd teniet gedaan door een eigen doelpunt. Na rust zorgde Sekou Sidibe met een rake kopbal voor de beslissing in de wedstrijd. In de competitie bezet PSV de derde plek achter Ajax en Feyenoord. Het hele wedstrijdverslag en de samenvatting vind je hier.

O16 blijft in spoor koploper
Een bezoek aan Alkmaar leverde PSV O16 drie punten op. Vlak voor rust tekende Jayden Braaf voor de openingstreffer. Net na de pauze werd die voorsprong verdubbeld door Jeremy Antonisse. AZ scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Alkmaarders niet. Door de overwinning blijft O16 in het spoor van koploper Ajax. De Amsterdammers hebben slechts één punt meer. Klik hier voor het complete wedstrijdverslag.

Geen zege voor O15, O14 en O13
Waar de hoogste jeugdteams alle drie wonnen, lukte dat de jongste talenten van de club niet. O15 wist zijn kansen niet te benutten en speelde doelpuntloos gelijk tegen de leeftijdgenoten van Sparta Rotterdam. In de competitie moet O15 het voorlopig doen met een vijfde plek. O14 ging na rust hard onderuit tegen AZ: 3-0. Na drie overwinningen en evenzoveel nederlagen staat PSV op de zesde plaats. PSV O13 verloor in Rotterdam met 2-0 van Excelsior. Het jongste jeugdteam van de club staat derde en heeft vijf punten achterstand op koploper Sparta Rotterdam.

Bekijk ook

WELKOM BIJ PSV DUMFRIES!

Video