Blik op De Herdgang; PSV O19 blijft in het spoor

Artikel
Blik op De Herdgang; PSV O19 blijft in het spoor

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen weekend.

Winst voor PSV O19
PSV O19 ging zaterdag op bezoek bij de leeftijdsgenoten van N.E.C./FC Oss. Het team van Mark van Bommel won met 1-2 door doelpunten van Robin Schoonbrood en Amir Catic en blijft daarmee in het spoor van Ajax O19, dat weliswaar nog drie punten meer heeft, maar het heeft ook wedstrijd meer heeft gespeeld.

Gelijkspel PSV O17; dinsdag bekerduel
PSV O17 kwam zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel uit bij AZ. Damian Timan en Andi Koshi waren de doelpuntenmakers. PSV O17 bezet na het gelijkspel de derde plaats op de ranglijst. Het heeft evenveel punten als nummer twee PEC Zwolle en beide teams staan vijf punten achter op koploper Ajax. PSV O17 speelt morgen (dinsdag) om 19.30 uur in de beker tegen FC Volendam. Kom naar De Herdgang en steun PSV O17 op weg naar de volgende ronde.

PSV O16 stuit op efficiënt Ajax
Ajax O16 profiteerde zaterdag op De Herdgang optimaal van het totale gebrek aan scherpte en slagvaardigheid aan Eindhovense kant. Het team kende een roerige week, waar trainer Kevin Hofland afscheid nam en de overstap maakte naar Fortuna Sittard. In ons huis wist Ajax beter met de kansen om te gaan en keerde met de 2-0 zege huiswaarts. PSV O16 wacht dit jaar nog op de eerste zege na één gelijkspel en twee nederlagen. Bekijk hier een samenvatting van dit duel.

PSV O14 haalt uit in oefenduel
PSV O14 speelde zaterdag op De Herdgang een oefenwedstrijd tegen het Duitse MSV Duisburg en won dat duel met maar liefst 8-0. Iggy Houbren en Jesper Uneken vonden beide drie keer het net. De andere twee treffers kwamen op naam van Matteo Dams en Ruben van Bommel.

Ruime zege  PSV O13
PSV O13 boekte zaterdag een ruime zege op N.E.C./FC Oss (4-1). Na een goede wedstrijd konden de punten inderdaad weer bijgeschreven worden. Emir Bars, Tim van den Heuvel, Enzo Geerts en Rayan Sttaty waren de doelpuntenmakers. PSV O13 bezet op dit moment de derde plaats op de ranglijst, met veertien punten achterstand op koploper Feyenoord. Maar het speelde wel twee wedstrijden minder dan de Rotterdammers. De volgende wedstrijd is tegen de nummer vier, De Spartaan. Deze amateurvereniging doet het verrassend goed in de competitie met allemaal BVO’s, dus men is gewaarschuwd.

Bekijk ook

PSV IN VERBIER | Dag 6

Video

PSV IN VERBIER | Dag 5

Video