Blik op De Herdgang: PSV O14 haalt uit tegen De Graafschap

Artikel
Blik op De Herdgang: PSV O14 haalt uit tegen De Graafschap

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen week.

O19 en O15 onderuit tegen Feyenoord
PSV O19 heeft de topper tegen Feyenoord met 1-0 verloren. De talenten van PSV domineerden de wedstrijd, maar wisten de kansen die ze kregen niet te benutten. Drie minuten voor tijd kreeg het elftal van trainer Mark van Bommel het deksel op zijn neus door een Rotterdamse treffer. Door de nederlaag zakt PSV naar de vijfde plek in de competitie.


O15 trad afgelopen weekend ook aan tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. En ook zij bleven met lege handen achter. In Rotterdam eindigde de wedstrijd in 2-0. PSV kreeg nog kansen op de aansluitingstreffer maar wist die mogelijkheden niet te verzilveren. PSV staat met dertien punten uit zeven wedstrijden op de vijfde plek in de competitie. Het wedstrijdverslag lees je hier.

O14 haalt uit tegen De Graafschap
Voor PSV O14 verliep het weekend een stuk succesvoller. Het elftal van hoofdcoach Mart van Duren haalde tegen De Graafschap uit met maar liefst 9-2. PSV ging tegen de verhouding in met een 2-1 voorsprong rusten. Na de pauze begon het te draaien op sportcomplex De Herdgang. Ruben van Bommel en Jesper Uneken scoorden allebei drie keer, Iggy Houben was twee keer succesvol en Jaivy Lourens tekende voor één treffer. Via deze link lees je het hele wedstrijdverslag.

Prima zege O13
PSV O13 boekte de vijfde competitiezege op bezoek bij NEC/FC Oss. PSV won met 4-0 mede dankzij twee goals van Tim van den Heuvel. De overige treffers kwamen op naam van Enzo Geerts en Rayan Sttaty. De jonge PSV’ers staan derde met twee punten achterstand op Sparta Rotterdam. Lees hier het complete wedstrijdverslag.

Bekijk ook

WELKOM BIJ PSV DUMFRIES!

Video