Blik op De Herdgang: PSV O13 haalt uit

Artikel
Blik op De Herdgang: PSV O13 haalt uit

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams.

PSV O19 ruim langs De Graafschap
PSV onder 19-coach Mark van Bommel zag zijn team met grote cijfers winnen van De Graafschap. Het versloeg de leeftijdsgenoten uit de achterhoek met liefst 5-1. Joël Piroe tekende voor een hattrick, Lonwijk en Aboukhlal namen de andere treffers voor hun rekening. Het hele verslag lees je hier.

Gelijkspel PSV O17
PSV onder 17 kwam op De Herdgang zaterdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen N.E.C./FC Oss onder 17. Een verslag van de wedstrijd vind je hier.

O13, O14 en O15 zegevieren
De jongere jeugdteams wonnen afgelopen weekend allemaal. Dankzij een treffer van Milan van de Riet was PSV 015 met 0-1 te sterk voor FC Twente, PSV O14 dankte op zijn beurt Iggy Houben (2) en Yaël Gil y Muinos (1) voor hun treffers in de 3-1 zege op FC Utrecht. De grootste klapper van dit weekend was echter voor PSV O13 dat geen spaan heel liet van Willem II O13. In Tilburg werd het liefst 1-7, dankzij doelpunten van Michon Roelofs (2), Khaled Razak (2), Tim van den Heuvel (1), Enzo Geerts (1) en Arthur Piedfort (1).

Ook PSV O16 wint
PSV onder 16 kwam afgelopen vrijdag al in actie. Zij wonnen in Arnhem met 2-1 van Vitesse O16. Jeremy Antonisse en Beslan Sagov verzorgden de treffers namens PSV.

Bekijk ook

WELKOM BIJ PSV DUMFRIES!

Video